Crafty Details

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ + ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΦΡΟΝΙΜΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Νέος διαγωνισμός από το crafty και είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείς. Περισσότερο από όλους θα ενθουσιαστούν τα παιδιά που θα λάβουν…

Επίσημο γραμμα από τον αγαπημένο τους Αι Βασίλη που απευθύνεται προσωπικά σε αυτά και το επίσημο δίπλωμα καλής διαγωγής που δίνει ο Αι Βασίλης στα πιο φρόνιμα παιδιά όλης της χρονιάς!

Δημιούργησε λίγο επιπλέον Χριστουγεννιάτικη μαγεία με το γράμμα που θα στείλει ο Αι Βασίλης από το Βόρειο Πόλο και πάρε μέρος στο διαγωνισμό του crafty για να γίνεις και εσύ μία από τις 4 τυχερές φίλες (2 απο το Facebook + 2 απο το Instagram) που θα κερδίσουν αυτό το δώρο και δες την αντίδραση του παιδιού μόλις το παραλάβει! Παρακολούθησε το πρόσωπό του να λάμπει από χαρά και ενθουσιασμό! Και βγάλε και μια φωτογραφία τη στιγμή αυτή και μετά βάλε μετά τη φώτο στο πόστερ για φώτο που έφτιαξα! Τέλειο αναμνηστικό;

Κι αν δεν ήταν τόσο φρόνιμο όσο θα έπρεπε, ένα ενθαρρυντικό μήνυμα από τον Αι Βασίλη, μπορεί να το προτρέψει να προσπαθήσει λίγο περισσότερο την νέα χρονιά να μπει στη λίστα με τα φρόνιμα παιδιά!

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 7/12/2018 και θα τελειώσει την Τετάρτη 12/12/2018 στις 23:59μμ. Διάβασε παρακάτω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι σίγουρη ότι είναι έγκυρη η συμμετοχή σου.

Πιο συγκεκριμένα, το δώρο που θα κερδίσουν οι 4 φίλες αποτελείται από:

 • Το προσωποποιημένο γράμμα του Αι Βασίλη. Από το Βόρειο Πόλο στην πόρτα τους! Με την υπογραφή του βεβαίως βεβαίως. Και την επίσημη σφραγίδα του εννοείται!
 • Επίσημος φάκελος του Αγιοβασιλίτικου Ταχυδρομείου! Το γραμματόσημο είναι συλλεκτικό παρακαλώ!
 • Πόστερ με χώρο για μια φωτογραφία του παιδιού.
 • Επίσημο Πιστοποιητικό Καλής Διαγωγής διπλοτσεκαρισμένο, υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από τον ίδιο τον Αι Βασίλη.

Ουφ, μέσα στην επισημότητα είμαστε σήμερα!

Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑ!

Το προσωποποιημένο γράμμα που θα στείλει ο Αι Βασίλης με παραλήπτη το παιδί σου, το ανήψι σου, το βαφτιστήρι σου, το παιδί της κολλητής σου κλπ, μπορεί να διαμορφωθεί γιατί θα έχεις την δυνατότητα να επέμβεις πλήρως στο δείγμα κειμένου που έχω αρχικά σχεδιάσει! Έτσι το γράμμα σου δεν θα είναι ένα copy paste που απλά θα αλλαχτεί το όνομα του παιδιού αλλά θα περιέχει και στοιχεία που θα προστεθούν, αν το θες, για να γίνει ακόμα πιο ρεαλιστικό! Διάβασε το γράμμα-δείγμα που έφτιαξα και θα πάρεις μια γεύση πως θα είναι!

Εσύ φίλη που θα κερδίσεις το δώρο σε αυτό το #craftodiagonismo μπορείς επιπλέον:

 • να επιλέξεις αν θες να στο στείλω σε ψηφιακή μορφή , δηλαδή να σου στείλω το έτοιμο προς εκτύπωση pdf αρχείο στο email σου για να το εκτυπώσεις εσύ όπως και όταν θες. Αυτό θα το παραλάβεις άμεσα στο inbox του email σου μόλις μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού και τι θες να γράφει. Όταν το ετοιμάσω, (όλα θα εξαρτηθούν από την επικοινωνία μας και την άμεση απάντηση των μηνυμάτων) πάνω κάτω μετά σε 2-3 μέρες,  θα στο στείλω άμεσα.

ή

 • αν θες να στο στείλω έτοιμο εκτυπωμένο  στη διεύθυνσή σου! Αν επιλέξεις αυτόν εδώ τον τρόπο, πρέπει να έχεις στο νου σου το χρόνο που θα μεσολαβήσει μέχρι να το παραλάβεις στα χέρια σου. Η αποστολή θα γίνει μέσω EΛΤΑ (συστημένο)

Το εκτυπώσιμο αυτό δεν θα υπάρχει ούτε στα exclusive printables του crafty club καθώς θα κληρωθεί αποκλειστικά και μόνο για το διαγωνισμό. 

Ο διαγωνισμός θα τρέξει και στο Facebook και στο Instagram και μπορείς να πάρεις μέρος και στα 2 αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες σου να κερδίσεις!

♥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ: 

 • Για τις συμμετοχές από Facebook:
  – Like Crafty Details 
  – Σχόλιο στην ερώτηση: εσένα τι θες να σου φέρει ο Αι Βασίλης; Και μαζί στο σχόλιο κάνε tag 1 φίλη σου για να μπορέσει να πάρει και εκείνη μέρος στο διαγωνισμό. (μπορείς να σχολιάσεις όσες φορές θες αρκεί τα ονόματα να είναι διαφορετικά)
  – Δημόσια κοινοποίηση τη φώτο του διαγωνισμού.
 • Για τις συμμετοχές στο Instagram:
  – Follow @hellocraftydetails
  – Like στο post του διαγωνισμού
  – Σχόλιο στην ερώτηση: εσένα τι θες να σου φέρει ο Αι Βασίλης; Και μαζί στο σχόλιο κάνε tag 1 φίλη σου για να μπορέσει να πάρει και εκείνη μέρος στο διαγωνισμό. (μπορείς να σχολιάσεις όσες φορές θες αρκεί τα ονόματα να είναι διαφορετικά)

♥ (προαιρετικό βήμα) Να γίνεις μέλος της παρέας του Crafty Club. Πάτα ΕΔΩ για να οδηγηθείς στη φόρμα εγγραφής. Αν θες να μάθεις περισσότερα για το Crafty Club  κάνε κλικ εδώ: ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ CRAFTY CLUB .

Μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και μέσω Facebook αλλά και μέσω Instagram αυξάνοντας έτσι τις συμμετοχές σου!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη.
 • Οι νικητές θα βγουν από τυχαία κλήρωση (random.org)
 • Αν δν έχουν απαντήσει στο μνμ ή στο ποστ μετά από 2 μέρες θα επαναληφθεί κλήρωση.
 • Ο διαγωνισμός ισχύει για άτομα άνω των 18 ετών.
 • H προώθηση του διαγωνισμού στο Facebook και στο Instagram δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook ή το Instagram, ούτε συνδέεται με αυτά με οποιονδήποτε τρόπο.
 • Διευκρινίζεται ότι για την συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος, ούτε υπάρχει κάποια χρέωση για τους συμμετέχοντες.
 • Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα, γίνεται με την αποκλειστική βούλησή τους και πάντοτε αφού πρώτα συμφωνήσει με τους παρόντες όρους του Διαγωνισμού.

Αν σου αρέσουν τα posts του Crafty Details φίλη μου, κάνε share, σπρέντ δε λοβ και ακολούθησε με  στα social για να μην χάνεις όλες τις ενημερώσεις και τα νέα δωρεάν printables που μοιράζομαι μαζί σου!
Και αν θέλεις να λαμβάνεις στο inbox σου την craftoενημέρωση + να αποκτήσεις πρόσβαση στα exclusive printables, σε περιμένω στην παρέα του Crafty Club!
Mην ξεχνάς, ότι  μπορείς να γίνεις λαμπρό craftoαστέρι και να μοιραστείς το δικό σου άρθρο.

Και όπως πάντα θα χαρώ να δω τι φτιάχνεις με τα εκτυπώσιμα που σου σχεδιάζω

@hellocraftydetails
#craftyprintables
#hellocraftydetails

Facebook Instagram | Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Καλώς ήρθατε στο


Εδώ μπορείτε να βρείτε δωρεάν εκτυπώσιμα, craftonews, προτάσεις, εκπληξούλες, διαγωνισμοί, χαμόγελα και θετική διάθεση!
 
close-link