Crafty Details

{CRAFTOΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ} ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ!

Καινούργιος craftoδιαγωνισμός φίλη μου! Αυτή τη φορά ήθελα να συνδυάσω το post μαζί με το δώρο! Είναι ιδανικό ταίριασμα!

Τρεις φίλες θα κερδίσουν από ένα χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο! Τα βιβλία που θα κληρωθούν στις τυχερές φίλες του Crafty είναι:

(Τα βιβλία δεν είναι διαφημιστική προσφορά εκδοτικού οίκου ή βιβλιοπωλείου. Είναι προσφορά του crafty details για τα μέλη του crafty club.)

Τα βιβλία αυτά συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τα βιβλία που μας προτείνει η Σοφία και της οποίας το guest post με θέμα book advent calendar, θα διαβάσετε εδώ. Μην παραλείψεις να το διαβάσεις φίλη μου, γιατί η Σοφία σου αποκαλύπτει την πρωτότυπη ιδέα για κάτι διαφορετικό φέτος τα Χριστούγεννα! Διαφορετικό και μοναδικό.

Είτε αποφασίσεις να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Σοφίας για το book advent calendar ή έχεις σκεφτεί να κάνεις κάτι διαφορετικό, ένα βιβλίο είναι πάντα το καλύτερο δώρο.

Ισχύει μόνο για τα μέλη του crafty club και αν δεν είσαι ήδη στην παρέα μας, τι περιμένεις; Έλα κι εσύ τώρα!

→Μάθε περισσότερα για το Crafty Club και κάνε την εγγραφή σου. Σε περιμένω!

Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 και θα λήξει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στις 23:59μμ.
Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις για να είσαι σίγουρη ότι είναι έγκυρη η συμμετοχή σου.

 

Το μόνο βήμα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι να γίνεις μέλος του Crafty Club.
Αν είσαι ήδη μέλος της παρέας του Crafty Club, τότε απλά περιμένεις την κλήρωση και ίσως είσαι μια από τις τυχερές. Τόσο απλά!

Προαιρετικά, λες και κανα καλό λόγο δεξιά και αριστερά για το craftoδιαγωνισμό ή για το @hellocraftydetails αλλά οκ, δεν είναι απαραίτητο!Πολύ θα χαρώ όμως, θα στο πω για να είμαι και ειλικρινής! Ιτ ις απ του γιου τα λοιπά συνήθη απαιτούμενα!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Περιμένεις μέχρι την επόμενη craftoενημέρωση (του Δεκεμβρίου). Εκεί θα ανακοινώσω τα ονόματα των 3 τυχερών που επιλέχθηκαν με random – τυχαία –  κλήρωση.
    Οι 3 τυχερές φίλες που θα κερδίσουν το δώρο πρέπει να μου απαντήσουν με email στο moc.s1679821684liate1679821684dytfa1679821684rc@ol1679821684leh1679821684, εντός 3 ημερών από τη στιγμή που θα μάθουν το αποτέλεσμα, για να μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες αποστολής των βιβλίων, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί.
  • Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη
  • Ο διαγωνισμός ισχύει για άτομα άνω των 18 ετών
  • H προώθηση του διαγωνισμού στο Facebook και στο Instagram δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook ή το Instagram, ούτε συνδέεται με αυτά με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Διευκρινίζεται ότι για την συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος, ούτε υπάρχει κάποια χρέωση για τους συμμετέχοντες.
  • Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα, γίνεται με την αποκλειστική βούλησή τους και πάντοτε αφού πρώτα συμφωνήσει με τους παρόντες όρους του Διαγωνισμού.

Αν σου αρέσουν τα posts του Crafty Details φίλη μου, κάνε share, σπρέντ δε λοβ και ακολούθησε με  στα social για να μην χάνεις όλες τις ενημερώσεις και τα νέα δωρεάν printables που μοιράζομαι μαζί σου!
Και αν θέλεις να λαμβάνεις στο inbox σου την craftoενημέρωση + να αποκτήσεις πρόσβαση στα exclusive printables, σε περιμένω στην παρέα του Crafty Club!
Mην ξεχνάς, ότι  μπορείς να γίνεις λαμπρό craftoαστέρι και να μοιραστείς το δικό σου άρθρο.

Και όπως πάντα θα χαρώ να δω τι φτιάχνεις με τα εκτυπώσιμα που σου σχεδιάζω

@hellocraftydetails
#craftyprintables
#hellocraftydetails

Facebook Instagram | Pinterest

6 thoughts on “{CRAFTOΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ} ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ!

  1. Υπέροχες επιλογές βιβλίων, ιδίως το βιβλίο “Ο Καρυοθραύστης” στη συγκεκριμένη έκδοση έχει πολύ ιδιαίτερο εξώφυλλο! Ευχαριστούμε πολύ για τις προτάσεις και την προσφορά! Καλές γιορτές με υγεία, έμπνευση και δημιουργικότητα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Καλώς ήρθατε στο


Εδώ μπορείτε να βρείτε δωρεάν εκτυπώσιμα, craftonews, προτάσεις, εκπληξούλες, διαγωνισμοί, χαμόγελα και θετική διάθεση!
 
close-link