Crafty Details

Kαλό φθινόπωρο!

Το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει και δεν θέλω καν να ακούσω τις κλασσικές και κλισέ φράσεις τύπου “καλό χειμώνα” γιατί θα αρχίσω να λέω τα κάλαντα. Μου έρχεται απότομα, εσένα όχι;
Αν πρέπει να πούμε κάτι τελοσπάντων για την επιστροφή στην καθημερινότητα και της σταδιακής αλλαγής του καιρού, ας προτιμήσουμε τουλάχιστον το ” καλό φθινόπωρο”, που σε βάζει σιγά σιγά στο κλίμα σαν φυσική και αναμενόμενη συνέχεια!
Μου φτάνει που έρχεται η στιγμή που θα αρχίσουμε να ξέρουμε πάλι τι μέρα της εβδομάδας είναι, θένξ, δεν χρειάζομαι άλλη υπενθύμιση!
Έτσι κι αλλιώς μον αμι, το καλοκαίρι πάντα τελειώνει με πολλές αναμνήσεις που συνεχίζουν να ζεσταίνουν την καρδιά μας ολ δε ταιμ  : ))
Και άλλωστε, κάθε τι που τελειώνει, σηματοδοτεί και κάτι καινούργιο που ξεκινά, οπότε ας το δούμε με θετική διάθεση! Το ταξίδι συνεχίζει.

Ελπίζω να πέρασες καλά και να ξεκουράστηκες, φίλη. Να γέμισαν έστω και λίγο οι μπαταρίες σου.
Όπως θα είχες καταλάβει το crafty ήταν κλειστό λόγω διακοπών. Και όταν λέω κλειστό, εννοώ κλειστό από όλα. Και από το blog, αλλά και από τα σόσιαλ. Εξαφανιαζόλ εν ολίγοις.
Και εσύ φίλη και μέλος της παρέας του crafty club, δεν έλαβες το νιουσλέτερ του Αυγούστου, για τους ίδιους λόγους δηλ. βακεισιονς μπειμπι! Οου γιες!
Και του Σεπτέμβρη το νιουσλέτερ δηλαδής θα αργήσει ακόμα λίγες μερούλες. Τα νιουσλέτερ τα στέλνω μέσα στην πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα όπως γνωρίζεις, αλλά, σόρι, ακόμα προσαρμόζομαι και προετοιμάζω το blog μου που το είχα αφήσει ένα μήνα και βάλε καθώς και διάφορες άλλες digital design δημιουργίες!

Το crafty δεν έχει καν κλείσει τον πρώτο του χρόνο ακόμα, βγήκε στον αέρα μόλις αρχές Φλεβάρη.
Το δούλευα όμως για να το φτιάξω από πέρσι το φθινόπωρο και γενικά ο χρόνος αυτός ήταν πολύ κουραστικός και δούλεψα εντατικά πάαααρα πολύ για να το στήσω, να διορθώσω ένα σωρό μικρά και μεγάλα τεχνικά θέματα που συνεχώς προέκυπταν και που μπορεί να μην τα έβλεπες αλλά γινόταν δουλειά από πίσω, για να διαβάσω και να βρώ μόνη μου τον τρόπο να τα καταφέρω γιατί δεν με παίρνει οικονομικά να το δώσω σε web designer – είναι πολλά τα λεφτά Αρη – και άλλα πολλά και διάφορα που, ναι μεν με βοηθούσαν και εξέλιξαν τις γνώσεις μου, όμως οι διακοπές μου χρειάζονταν σίγουρα.
Για να συντονιστώ καλύτερα, να σκεφτώ τι θέλω να κάνω στο blog και όχι μόνο, τι να προσθέσω τι να αφαιρέσω, να δω συνολικά τι αρέσει και τι δεν αρέσει, τι να βελτιώσω, πως και πότε θα τα κάνω και κυρίως να οργανωθώ. Ετσετερά ετσετερά.

Είναι βλέπεις και το αδύνατό μου σημείο η σωστή οργάνωση, γιατί όλο αυτό τον καιρό, αυτό που σίγουρα κατάλαβα είναι πως, αν δεν βρω ένα αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο οργάνωσης του blog αλλά και όοοολων των άλλων πραγμάτων που καταπιάνομαι, και τα σχεδιαστικά μου projects μέσα στο χορό αυτό, τότε θα είμαι συνεχώς σαν το χαμστεράκι πάνω στη ρόδα, όπως συνηθίζω να λέω.
Είναι και που είμαι και ολίγον τι – όσο πατάει ο ελέφαντας – παθιασμένη με αυτό που κάνω και οι ιδέες συνεχώς μαζεύονται, μέχρι που συσσωρεύονται ένα σωρό projects συγχρόνως με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνεις ένα τρελό πανικό. Δημιουργικός πανικός μεν αλλά τρελός παρ’ όλα αυτά! Περιττό να σου πω ότι δεν ολοκληρώνονται όλα.

Συνήθως ξεκινάω με κάθε καλή διάθεση οργάνωσης αλλά στο τέλος γεμίζω με ένα σωρό διάσπαρτα χαρτιά και χαρτάκια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Δοκίμασα και εφαρμογές κτλ αλλά εμένα προσωπικά δεν μου πάνε. Είμαι περισσότερο του μολυβιού και χαρτιού.
Και το να διατηρείς blog, από μόνο του δεν είναι και λίγο πράμα. Το αντίθετο θα έλεγα. Αν έχεις blog που δεν γράφεις μόνο, αλλά ασχολείσαι και με το τεχνικό αλλά και τις εικαστικές/γραφικές ανάγκες του, ψάχνεις σωστά τις πηγές σου και φροντίζεις για τη σωστή απόδοση των credits στα links + φώτος, φτιάχνεις και tutorial, τα φωτογραφίζεις και επεξεργάζεσαι μετά φώτο κτλ  ξέρεις ακριβώς τι εννοώ.
Επιπλέον σχεδιάζω και όλα αυτά τα δωρεάν εκτυπώσιμα που σου προσφέρω με πολύ αγάπη και πίστεψέ με, παίρνουν πολύ χρόνο για να γίνουν όπως εγώ τα θέλω  και όχι απλά για να υπάρχουν και να γεμίζουν τη κατηγορία των printables.
Kαι να επεξεργαστούν κατόπιν τα γραφικά τους ή τα mockups τους για να τα παρουσιάσω στο blog και τα social.
Και βέβαια και όλα τα άλλα design projects που δημιουργώ και τα on line μαθήματα που με ενδιαφέρουν για να εξελιχθώ δημιουργικά.
Και πρωτίστως και πάνω από όλα είμαι σύζυγος και μαμά. Ευτυχώς και ο Μίστερ και το σαμιαμιδάκιους έχουν δείξει τεράστια συμπαράσταση στις τρελές δημιουργικές μου ανάγκες! Ειδικά με το σαμιαμιδάκιους κανουμε μαζί πολλά δημιουργικά ταξίδια!
Πολλά από τα σχολικά εκτυπώσιμα που θα σχεδιάσω είναι και δικές της ιδέες. Και παραγγελιές βεβαίως βεβαίως καθότι φέτος θα πάμε πέμπτη δημοτικού περικαλώ. Αμέ!

Άρα πρέπει να βρω τρόπο να τα οργανώσω όλα αυτά σωστά, να τα ισορροπήσω για μη γέρνει μονόπαντα η ζυγαριά και είναι αυτό το πρώτο πράγμα που κυριαρχεί εδώ στο crafty αυτές τις μέρες backstage. O απολογισμός του καλοκαιριού, αν θες πες το.

To μόνο σίγουρο είναι ότι το crafty θα συνεχίσει να δημιουργεί εκτυπώσιμα, που τόσο τα αγαπάτε και μάλιστα όλο το blog θα κινείται γύρω από αυτά και τις κατηγορίες τους, αφού τα printables είναι ο κεντρικός του πυρήνας.

Οι υπόλοιπες γενικές κατηγορίες όπως οργάνωση, μαγειρική κτλ – παραμένουν, όμως θα οργανωθούν τα posts για να ανεβαίνουν σε συγκεκριμένες ημέρες του μήνα. Ίδωμεν.

Επίσης θα προσπαθήσω να εμπλουτίσω περισσότερο την ύλη του crafty με θέματα που αφορούν party, γάμο κτλ γιατί το ζητάτε συχνά. Με την ενίσχυση των ανάλογων εκτυπώσιμων βέβαια! Αμ πως!

Και θα συνεχίσει να οργανώνει διαγωνισμούς με υπέροχα δωράκια αλλά και να κάνει κουβεντούλα με δημιουργικούς ανθρώπους που θαυμάζει τη δουλειά τους.

Και βέβαια να φιλοξενεί με πολύ χαρά guest posts απο άλλες ταλαντούχες bloggers και όχι μόνο!

Freebie alert! Αποθήκευσε στον υπολογιστή σου το instaquote που σχεδίασα κάνοντας δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και χρησιμοποίησε το στα social media σου!

instaquote by craftydetails.com

Εδώ να πω ένα μεγααααλο ευχαριστώ για την αποδοχή και το ενδιαφέρον και όλα αυτά τα ωραία σχόλια που δέχομαι,  είτε εδώ ή στο email ή στα σόσιαλ.
Και χαίρομαι πολύ που η παρέα του crafty club συνεχώς μεγαλώνει. Διαβάζω πάντα αυτά που μου στέλνετε, ιδέες ή προτάσεις σας και πολλά από αυτά σίγουρα θα τα σχεδιάσω. Για αυτό stay tuned!

Αυτααααααά τα ολίγα λοιπόν φίλη! Ανασυγκρότηση δυνάμεων λοιπόν και καλή μας αρχή!
Πάω τώρα να συνεχίσω να σχεδιάζω σχολικά εκτυπώσιμα, γιατί η επιστροφή στα θρανία είναι πλέον γεγονός! Μια βδομαδούλα έμεινε! Κουράγιο μάνα!


Αν σου αρέσουν τα posts του Crafty Details φίλη μου, κάνε share, σπρέντ δε λοβ και ακολούθησε με  στα social για να μην χάνεις όλες τις ενημερώσεις και τα νέα δωρεάν printables που μοιράζομαι μαζί σου!
Και αν θέλεις να λαμβάνεις στο inbox σου την craftoενημέρωση + να αποκτήσεις πρόσβαση στα exclusive printables, σε περιμένω στην παρέα του Crafty Club!
Mην ξεχνάς, ότι  μπορείς να γίνεις λαμπρό craftoαστέρι και να μοιραστείς το δικό σου άρθρο.

Και όπως πάντα, χαίρομαι να βλέπω τι φτιάχνεις με τα εκτυπώσιμα που σου σχεδιάζω.

@hellocraftydetails
#craftyprintables
#hellocraftydetails

Facebook Instagram | Pinterest

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Καλώς ήρθατε στο


Εδώ μπορείτε να βρείτε δωρεάν εκτυπώσιμα, craftonews, προτάσεις, εκπληξούλες, διαγωνισμοί, χαμόγελα και θετική διάθεση!
 
close-link