Crafty Details

Δωρεαν Διακοσμητικο Ποστερ Wall Art – “Shine On You Crazy Girl”

Shine on you crazy girl! Διακοσμητικό πόστερ που σου υπενθυμίζει να συνεχίζεις να τροφοδοτείς τη λάμψη που βγαίνει από μέσα σου τρελό κορίτσι!

Είναι μέρος από το σετ των 3 πόστερ που σχεδίασα για το crafty club! Τα υπόλοιπα θα τα βρεις εδώ.
Για να αποκτήσεις πρόσβαση στα exclusive printables, σε περιμένω στο crafty club! Κάνε κλικ στον σύνδεσμο να μάθεις περισσότερα!
Πλέον, όπως θα έχετε δει, υπάρχει κατηγορία με τα crafty club εκτυπώσιμα.
Τα μέλη του crafty club έχουν πρόσβαση στα αρχεία με τα exclusive printables συμπληρώνοντας τον κωδικό που τους στέλνεται κάθε μήνα με την craftoενημέρωσή τους ή με το welcome email που στέλνω σε κάθε νέο μέλος της παρέας του crafty!

Όλο το σετ είναι αυτό:

Μπορεί να εκτυπωθεί μέχρι και Α4 μέγεθος.
Εκτυπώνεις κατά τα γνωστά! Επιλέγεις τις σωστές ρυθμίσεις ανάλογα το είδος χαρτιού σου και διαλέγεις να εκτυπώσεις σε υψηλή ανάλυση, αν θες να έχεις τη μέγιστη απόδοση του printable. (το αρχείο με το δωρεάν εκτυπώσιμο της εβδομάδας, θα το βρεις στο τέλος αυτού του post)

Η αυθεντική λάμψη που κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει δεν προέρχεται από την εξωτερική εμφάνιση, φίλη. Το ξέρεις όμως αυτό, έτσι δεν είναι;
Για αυτόν ακριβώς το λόγο και δεν λάμπουν όλοι, όσο κι αν προσπαθούν. Και το πιο σημαντικό; Την λάμψη αυτή δεν μπορούν να τη δουν όλοι. Είναι δώρο για αυτούς που βλέπουν. Όχι για αυτούς που απλά κοιτούν.

Έχει φλομώσει ο τόπος με τεχνητές  λάμψεις – πυροτεχνήματα και διαστρεβλωμένη πραγματικότητα που προσπαθεί να μιμηθεί ότι όλα είναι τέλεια ή να αποζητά την τελειότητα. Άλλωστε διανύουμε τη εποχή της εικόνας. Και των φίλτρων, ενίοτε, ναι;
Μη μασάς από τέτοια, ξέρεις καλύτερα.

Μπορεί να επενδύουμε πολλά για την εξωτερική μας εικόνα και στάτους, γιατί ίσως να πιστεύουμε ότι βλέποντάς μας οι άλλοι τέλειους, να πιστέψουν ότι είμαστε τέλειοι και μέσα μας. Και κάπως έτσι μερικοί από εμάς παραβλέπουμε να δουλέψουμε και να τροφοδοτήσουμε την ψυχή μας. Γιατί και η ψυχή χρειάζεται την “ενυδατική” της, μον αμι.
Και δεν φτάνει να διαβάσουμε όλα τα βιβλία του κόσμου ή να αποστηθίσουμε ρητά.
Δεν ξέρω τις απαντήσεις, αλίμονο, σίγουρα όμως θέλει να αγαπάμε. Όχι μόνο τους άλλους. Κι εμάς. Εύκολο στα λόγια, δύσκολο στην πράξη. Θέλει δουλειά.
Θέλει να νοιαζόμαστε. Όχι τυπικά. Χορτάσαμε από τυπικούρες. Φτάνει, μάνα μ’. ΄
Να ενισχύουμε την κατανόηση και την ενσυναίσθησή μας. Να βάζουμε τον εαυτό μας που και που στη θέση του άλλου. Να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Να δίνουμε σημασία. Να συγχωρούμε. Εαυτούς και άλλους.

Να αποδεχθούμε τελικά ότι δεν υπάρχει τελειότητα, αντί να προσπαθούμε να εντοπίσουμε ή να υποδείξουμε κάθε ατέλεια. Δική μας ή του διπλανού μας.

photo credit: dakota corbin via unsplash.com

Φίλη μου, πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο όμορφος, πιο έξυπνος, πιο πετυχημένος, πιο δραστήριος, πιο αδύνατος, πιο καλοντυμένος, πιο πλούσιος, πιο… από εμάς. Να είσαι σίγουρη για αυτό. Έχει λοιπόν σημασία να συγκρίνουμε συνεχώς τον εαυτό μας; Μήπως πρέπει να δουλέψουμε για να ενισχύσουμε τη δική μας λάμψη; Αυτό που έχουμε στα χέρια μας;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το άτομο που λάμπει από μέσα του. Που είναι ζεστό και ήρεμο το βλέμμα του, βρε παιδί μου. Δεν κοιτάει σύνεχεια δεξια-αριστερα. Ούτε πίσω του. Εστιάζει. Μπροστά.
Που εκτιμά αυτά που έχει και αυτό που είναι ως άνθρωπος και αυτή του ακριβώς η ευγνωμοσύνη είναι που εκπέμπει σαν λάμψη από την ψυχή του. Κάνει έντιμα αυτά που τον/την γεμίζουν και τροφοδοτεί με αυτά ως καύσιμο τη λάμψη του.

Δεν ξυπνά απλά μια μέρα και αποφασίζει ότι θα αφήσει τo εσωτερικό του φως να εκπέμπει. Δεν έχει διακόπτη ον – οφ αυτή η λάμψη. Έχει μοχθήσει, έχει κάνει πολλά λάθη και ενδεχομένως έχει επαναλάβει κάποια από αυτά και έχει φάει πάλι τα μούτρα του, έχει σκοντάψει, έχει δει το σκοτάδι πριν ψάξει να βρει πάλι το φως.
Καταφέρνει όμως τελικά να πετάξει, μεταξύ άλλων, και αυτή την άτιμη την αμφιβολία που δημιουργείται από παλιά λάθη ή από φόβους και ξαναπροσπαθεί.
Με θετική σκέψη που επιβάλλει με πείσμα στον εαυτό του μέχρι να την αφομοιώσει και να πιστέψει ότι ίσως και να μπορέσει. Και με λίγο τρέλα, αλλιώς δεν βγαίνει. Ξέρεις, από την καλή την τρέλα, όχι αυτή που συνοδεύεται από την κολεξιόν με τα μακριά τα μανικάκια, ιφ γιου νοου γουατ αι μιν!
Και έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι ουδείς τέλειος, ντιαρ. Ουδείς.

Shine On You Crazy Girl! Κάνε περισσότερο αυτά που σε κάνουν να λάμπεις!

Click. Download. Print. Enjoy!


Αν σου αρέσουν τα posts του Crafty Details φίλη μου, κάνε share, σπρέντ δε λοβ και ακολούθησε με  στα social για να μην χάνεις όλες τις ενημερώσεις και τα νέα δωρεάν printables που μοιράζομαι μαζί σου!
Και αν θέλεις να λαμβάνεις στο inbox σου την craftoενημέρωση + να αποκτήσεις πρόσβαση στα exclusive printables, σε περιμένω στην παρέα του Crafty Club!
Mην ξεχνάς, ότι  μπορείς να γίνεις λαμπρό craftoαστέρι και να μοιραστείς το δικό σου άρθρο.

Και όπως πάντα θα χαρώ να δω τι φτιάχνεις με τα εκτυπώσιμα που σου σχεδιάζω

@hellocraftydetails
#craftyprintables
#hellocraftydetails

Facebook Instagram | Pinterest

2 thoughts on “Δωρεαν Διακοσμητικο Ποστερ Wall Art – “Shine On You Crazy Girl”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Καλώς ήρθατε στο


Εδώ μπορείτε να βρείτε δωρεάν εκτυπώσιμα, craftonews, προτάσεις, εκπληξούλες, διαγωνισμοί, χαμόγελα και θετική διάθεση!
 
close-link