{ΕΛΗΞΕ} Στειλε μου τις ιδεες σου για χριστουγεννιατικα εκτυπωσιμα και κερδισε custom printable designs απο το crafty details!

Κατηγορίες:

Ετικέτες:

Γεια σου, γεια σου φίλη! Ή καλύτερα ho ho ho!

Διάβασες τον τίτλο,ε; Θα τον επαναλάβω! Στείλε μου τις ιδέες σου μέχρι και τις 2/11/2018 για χριστουγεννιάτικα εκτυπώσιμα που θα ήθελες να σχεδιάσω για το crafty και θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις σετ  με 3 μοναδικά custom printables από το crafty details!
Με digital illustration με εσένα και την οικογένεια σου! Ή μόνο με σένα. Ή με το κατοικίδιο ζωάκι σου. Γουατέβερ! Εσυ θα μου πεις, γιατί θα σχεδιαστεί αποκλειστικά για σένα μον αμι! Οτ κουτιρ καλέ σου λέω!
Παρακάτω θα δεις φώτο με δείγματα του δώρου.

Ισχύει μόνο για τα μέλη του crafty club και αν δεν είσαι ήδη στην παρέα μας, τι περιμένεις; Έλα κι εσύ τώρα!

→Μάθε περισσότερα για το Crafty Club και κάνε την εγγραφή σου. Σε περιμένω!

Διάβασε παρακάτω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι σίγουρη ότι είναι έγκυρη η συμμετοχή σου.

♥ Τι πρέπει να κάνεις: 

1. Γίνε μέλος του crafty club, αν δεν είσαι ήδη!

2. Στείλε μου email στο hello@craftydetails.com (με θέμα ho ho ho για να το ξεχωρίσω εύκολα) μέχρι 2/11/2018 με τις ιδέες σου.
Προσοχή: να χρησιμοποιήσεις το email με το οποίο έκανες την εγγραφή σου για να μπορέσω να επιβεβαιώσω ότι είσαι μέλος του Crafty Club. Μην μου κάνεις reply στο welcome email που θα λάβεις μόλις κάνεις την εγγραφή σου.
Κενά μηνύματα χωρίς κείμενό σου με προτάσεις (απλά γράφοντας μόνο τον τίτλο του θέματος hο hο hο) δεν θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό για ευνόητους λόγους. 

♥ ♥ ♥ Προαιρετικά, σπρέντ δε λοβ, κάνοντας tag @hellocraftydetails αναφέροντας το διαγωνισμό ή repost/share τη φώτο του διαγωνισμού από τα σόσιαλ και σύστησε το crafty σε φίλες σου να το γνωρίσουν και αν τους αρέσει να γίνουν και αυτές μέλη της παρέας μας και να στείλουν και αυτές τις ιδέες τους συμμετέχοντας έτσι και οι ίδιες στην κλήρωση! Θενξ!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Περιμένεις μέχρι την επόμενη craftoενημέρωση (του Νοεμβρίου) που θα στείλω μετά από λίγες μέρες. Εκεί θα ανακοινώσω τα ονόματα των 3 τυχερών που επιλέχθηκαν με random – τυχαία –  κλήρωση.
    Οι 3 τυχερές φίλες που θα κερδίσουν το δώρο πρέπει να μου απαντήσουν με email στο hello@craftydetails.com, εντός 3 ημερών από τη στιγμή που θα μάθουν το αποτέλεσμα, για να μιλήσουμε για την custom illustration, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί.
  • Τα δώρα τους  θα τα παραλάβουν στο inbox τους μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη, εφόσον βέβαια γίνει σωστά η επικοινωνία μας σχετικά με τις custom λεπτομέρειες και υπάρχει γρήγορη ανταπόκριση στην ανταλλαγή των email. Είναι ευνόητο ότι όσο καθυστερεί η απάντηση στα email μας τόσο περισσότερο θα αργήσει η έναρξη του design. Tα σχέδια χρειάζονται περίπου 7-10 μέρες για να ολοκληρωθούν.
  • Δεν θα σταλεί φυσικό προϊόν. Τα δώρα είναι εκτυπώσιμα – printables και θα αποσταλούν στο email που έχει γίνει η εγγραφή.
  • Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη
  • Ο διαγωνισμός ισχύει για άτομα άνω των 18 ετών
  • H προώθηση του διαγωνισμού στο Facebook και στο Instagram δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook ή το Instagram, ούτε συνδέεται με αυτά με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Διευκρινίζεται ότι για την συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος, ούτε υπάρχει κάποια χρέωση για τους συμμετέχοντες.
  • Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα, γίνεται με την αποκλειστική βούλησή τους και πάντοτε αφού πρώτα συμφωνήσει με τους παρόντες όρους του Διαγωνισμού.

Στην πρόσφατη craftoενημέρωση που έστειλα, του Οκτώβρη, μαζί με το μηνιαίο κωδικό για τα exclusive printables στα μέλη του Crafty Club, ζήτησα επιπλέον από τις φίλες της παρέας μας να με βοηθήσουν να συγκεντρώσω ιδέες για χριστουγεννιάτικα (+νέου έτους) εκτυπώσιμα. Και ήδη μου έχουν στείλει τις ιδέες και προτάσεις τους και τις ευχαριστώ όλες πολύ πολύ! Ματς μουτς!
Έχω βέβαια ήδη ξεκινήσει xmas brainstorm, αλλά σκέφτηκα τι πιο ιδανικό από το να ρωτήσω τις άμεσα ενδιαφερόμενες;
Τι χρειάζονται, τι θα τους άρεσε να δουν στο Crafty, τι δεν θα τους άρεσε, αν έχουν κάτι στο μυαλό τους και δεν έχουν καταφέρει ακόμα να το βρουν και θα το ήθελαν πολύ, γενικά τις ιδέες σας για αυτά που θέλετε να εκτυπώσετε στις φετινές γιορτές!
Αυτοκολλητάκια για τα planner ίσως; Journaling cards για το December Daily άλμπουμ σου; Γιορτινά πόστερ για να στολίσεις το σπίτι σου;

♥ Και ποια είναι τα δωράκια με ρωτάς; 

(Πήγαινε μια βολτίτσα φίλη στο Crafty Details Design για να τα δεις  καλύτερα! Επέλεξε την ανάλογη ετικέτα και πάτα το μεγεθυντικό φακό αν θες για να μεγαλώσει η εικόνα.)
Με πολύ αγάπη και σαν ευχαριστώ για το χρόνο σου και τη διάθεσή σου να συμμετάσχεις, θα κάνω random κλήρωση και 3 νικήτριες θα κερδίσουν:

1. Custom DIGITAL illustrated χριστουγεννιάτικη μονόκαρτη ευχετήρια κάρτα (13x18cm) με το fun & cute οικογενειακό τους  πορτραίτο. Mπορεί να  εκτυπωθεί όσες φορές θέλουν! Η τελειότερη ιδέα για να πρωτοτυπήσετε στις φετινές γιορτινές σας ευχές! Έχω σχεδιάσει και πίσω εκτύπωση! Αν θες την εκτυπώνεις, αν δεν θες η κάρτα πίσω θα μείνει λευκή.
Οι νικήτριες θα μπορούν να δουν και να διαλέξουν το σχέδιο της κάρτας μέσα από δείγματα που θα βάλω στα custom crafty details designs και μετά θα τροποποιηθεί και θα σχεδιαστεί σύμφωνα με πρόσωπα της οικογένειάς τους ή φιλικά (και ζωάκια!) που θα επιλέξουν οι ίδιες. Ή και ατομική digital illustration!
Θα μου στείλουν φώτο και εγώ θα ξεκινήσω το digital design της κάρτας!

2. Custom/personalised gift tags + αυτοκολλητάκια για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους.  Στο ίδιο concept και τα gift tags και αυτοκολλητάκια.

3. Custom/personalised advent calendar poster για να το εκτυπώσουν σε Α4 ή Α3 μέγεθος. Αυτό το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο έχει δραστηριότητες που μπορούν να τροποποιηθούν ή να αφαιρεθούν τελείως. Μπορεί να τοποθετηθεί σε κορνίζα ή να στερεωθεί με μαγνητάκια στο ψυγείο.

Θα μου πεις από τώρα ξεκινάς εσύ για την οργάνωση των χριστουγεννιάτικων θεμάτων; Και εγώ θα σου απαντήσω: και άργησα κιόλας!
Μην ξεχνάς ότι για να προετοιμαστούν, οργανωθούν και σχεδιαστούν όλα αυτά, θέλουν το χρόνο τους και πολλά από τα εκτυπώσιμα θα τα χρειαστείτε προς το τέλος Νοέμβρη για να προετοιμαστείτε κι εσείς.

Γιατί σας το πα; Δεν σας το΄πα; Το crafty θέλει να γιορτάσει δεόντως τα πρώτα του Χριστούγεννα στην blogοσφαιρα και ο χορός των exclusive εκτυπώσιμων θα ξεκινήσει νωρίς. και θα διαρκέσει όλες τις γιορτές!

Οπότε σας περιμένω στο crafty club φίλες!


Αν σου αρέσουν τα posts του Crafty Details φίλη μου, κάνε share, σπρέντ δε λοβ και ακολούθησε με  στα social για να μην χάνεις όλες τις ενημερώσεις και τα νέα δωρεάν printables που μοιράζομαι μαζί σου!
Και αν θέλεις να λαμβάνεις στο inbox σου την craftoενημέρωση + να αποκτήσεις πρόσβαση στα exclusive printables, σε περιμένω στην παρέα του Crafty Club!
Mην ξεχνάς, ότι  μπορείς να γίνεις λαμπρό craftoαστέρι και να μοιραστείς το δικό σου άρθρο.

Και όπως πάντα θα χαρώ να δω τι φτιάχνεις με τα εκτυπώσιμα που σου σχεδιάζω

@hellocraftydetails
#craftyprintables
#hellocraftydetails

Facebook Instagram | Pinterest

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SOCIAL MEDIA

2,352ΥποστηρικτέςΚάντε Like
755ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Κάνε εγγραφή στο newsletter του crafty details

Για να λαμβάνεις τα πιο πρόσφατα άρθρα μας, μοναδικές προσφορές και δωρεάν πρόσβαση στα exclusive εκτυπώσιμα.

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ

Παιδικό Ημερολόγιο – Εκτυπώσιμα για το Καλοκαίρι

2
Καλό μήνα!Το crafty δημιούργησε εκτυπώσιμα για ένα παιδικό καλοκαιρινό ημερολόγιο! Το καλοκαιράκι μπήκε αισίως και τα σχολεία έκλεισαν και...

Τούρτα Kit Kat

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Πως να οργανώσεις το Πασχαλινό Μενού

Πως τα πας φίλη απο τις πασχαλινές σου προετοιμασίες; Εδω στο Crafty συνεχίζεται η σωστή πασχαλινή οργάνωση και  στα δωρεάν exclusive printables θα βρεις εκτυπώσιμη...

Καλη Σχολικη Χρονια + Δωρεαν Mega Pack με 40+ Σχολικα Εκτυπωσιμα

Καλή σχολική χρονιά εύχομαι φίλη μου και καλή πρόοδο στο παιδί σου, στο ανιψάκι σου, στο εγγόνι σου, στο βαφτιστήρι σου και πάει λέγοντας! Και...

{Βιβλίο} Μια Νύχτα Ακόμη – Κώστας Κρομμύδας

Ένα από τα καλύτερα ίσως βιβλία που διάβασα την χρονιά που μας πέρασε, ήταν το Μια νύχτα ακόμα του Κώστα Κρομμύδα από τις εκδόσεις Διόπτρα. Ένα συγκλονιστικό πραγματικά βιβλίο που σου προκαλεί σοκ από τις πρώτες κιόλας σελίδες. Και αυτό όχι γιατί έχει τίποτα κρυφά νοήματα και τρομερές ανατροπές.
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ CRAFTY
Επιτέλους ένα email που θα χαίρεσαι να ανοίξεις!
Άμεση πρόσβαση σε δωρεάν εκτυπώσιμα, craftonews, προτάσεις, εκπληξούλες, διαγωνισμοί,
χαμόγελα και θετική διάθεση!
Έλα κι εσύ στην exclusive παρέα του crafty club!
Ναι, θέλωωω!
*** Συγκατάθεση Για Να Λαμβάνεις το Ενημερωτκό Email απο το Crafty Details. ***
Με την εγγραφή σου στο crafty club, δίνεις τη συγκατάθεσή σου να λαμβάνεις  ενημερωτικό υλικό.
Κάνοντας κλικ στο παραπάνω πλαίσιο εγγραφής, συμφωνείς ότι έλαβες γνώση για την καταχώρηση των στοιχείων σου και αποδέχεσαι να εγγραφείς στο ενημερωτικό δελτίο.
Το Crafty Details θα χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που παρέχεις σε αυτή τη φόρμα αποκλειστικά και μόνο για να σε ενημερώνει για τα νέα του, για τα πρόσφατα άρθρα του και για να σου στέλνει τον κωδικό πρόσβασης για τη βιβλιοθήκη των δωρεάν εκτυπώσιμων. 

Σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη και θελήσεις να απεγγραφείς από το ενημερωτικό δελτίο του Crafty Details μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή, πολύ εύκολα και γρήγορα. Απλά κάνεις κλικ στο σχετικό σύνδεσμο (unsubscribe link) που βρίσκεται πάντα κάτω από κάθε email που λαμβάνεις από το Crafty Details.
***
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing.

 
close-link